Jump to content
Geekforum.cz

Karton

Uživatel
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Karton last won the day on January 18 2014

Karton had the most liked content!

Karton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Super, děkuju, za názor, rád bych se vypracoval, uvidíme, jak to půjde :-)
  2. Ahoj, děkuji . Jasně, našel jsem si Vás na googlu už před nějakou dobou - kdy jsem hledal, jestli jsou v ČR nějaká fóra pro geeky .
  3. Ahoj, díky za nabídku, za chvíli ti pošlu PM :-)
  4. Ahoj, děkuju moc za kritiku, každé takové podnětné připomínky oceňuju :-). Co se týče hlasu, to mi bylo vytýkáno už z více stran, oproti prvním dvoum videím jsem se snažil zpomalit a snad se mi to i docela daří. Každopádně na tom budu určitě i nadále pracovat. Ohledně opakování jednoho slova 4x - video je sestříhané i to mluvené slovo. Když se někdy třeba zaseknu, nebo slovo zkomolím, tak nahrávání zopakuju. Při tomto jednom slovu "kompatibilita" jsem se zasekl a snažil jsem se to říct několikrát - rozhodl jsem se, že to tam nechám, protože jsem nikoho neviděl/neslyšel, že by se zasekl a přišlo mi to "jiné". Asi to nebyla zrovna ta správná volba, takže do příště se tomu vyhnu. Delší pořad do budoucna plánuju taky, jen se ze začátku s tím vším chci tak trochu sžít, naučit se, "jak co dělat" a hlavně si vytýčit na to více času, kterého tolik nemám. Ale děkuju za tip, začnu nad tím vážně přemýšlet. Takže, děkuju ještě jednou, snad mi zachováš přízeň a budeš sledovat vývoj :-). Kdykoliv budeš chtít, tak mi napiš i PM s dalším komentářem, budu za to moc rád.
  5. Ahoj, rád bych Vás pozval na můj nový youtube kanál, KartonTV. Začal jsem si plnit své životní cíle a sny, jedním z nich bylo mít vlastní pořad o tom, co mě baví, čili taky o hrách, a celkově o počítačovém světě a světě geeků, výsledkem toho je KartonTV. Pořad se bude časem vyvíjet, budou přibývat zajímavé rozhovory, historie - jak konzolí, tak i herních sérií, recenze, atd. Teprve začínám, takže prosím omluvte případné mouchy, určitě na tom budu pracovat. Jestli se Vám bude kanál líbit, budu moc rád, pokud se přidáte k odběratelům a budete můj kanál lajkovat a sdílet. Děkuju Vám moc a už se na Vás těším :-) Karton link na youtube: https://www.youtube.com/KartonTVcz link na twitter: https://twitter.com/Karton_TV link na facebook: https://www.facebook.com/KartonTv
×
×
  • Create New...