Jump to content
Geekforum.cz

Kubjena

Uživatel
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Kubjena last won the day on June 15 2013

Kubjena had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Projekt
    WoW: Crusaders

Kubjena's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Určitě se rád připojím. Ale myslím, že vyvinout třeba obdobu Expressu bude velmi složité (odkaz sem). Dále taky nevím jak moc a kde se NodeJS chceš učit. Když se podíváš v zahraničí tak těch zdrojů moc není, a když jsou tak většinou placené a to v docela vysokých částkách. Určitě jsou nějaké bezplatné zdroje, ale většinou jsou v tragickém stavu a jejich úroveň není moc na profesionální úrovni. NodeJS se dnes běžně používá. I v redakčních systémech nebo složitějších aplikací. Používá ho Facebook, Google. Z Česka na něm stavěl třeba svoji aplikaci i SmartSupp. Ale to jsou jen první vlaštovky. Node aktuálně není na takové úrovni, aby mohl konkurovat PHP nebo jiným jazykům. Je to fajn věc, do budoucna určitě ano, ale dnes rozhodně ne. Možná pro střední a velké společnosti. Mimo to, kdo Ti z hosterů zahostuje NodeJS? Tuším, že Rošti.cz, ale jinak nikdo. A vlastní VPS je pro začátečníka drahé.
  2. NodeJS je hrozně super, ale aktuálně se na nějaké profesionální projekty nehodí. Kde se to vyplatí jsou možné velké softwarové korporace a giganti, kteří tím mohou ušetřit významné množství serverových prostředků a zrychlit/zlepšit aplikaci. Nicméně tady u nás v tuzemsku ještě na příchod NodeJS nejsme připraveni. Viděl bych to až tak za 2-3 roky. Jinak pokud chceš psal jsem dříve něco na NodeJS.cz (http://nodejs.cz) tak se můžeš mrknout.
  3. Nemám důvod kolem sebe kopat, jen rádi uvádíme věci na pravou míru a tobě se to zkrátka nelíbí. Nezlob se na mě, ale připadá mi to hrozně úsměvné dát BFU uživatelům vypnout zálohování. Potom je totiž náš directory traversal naprosto minimum.
  4. Jamira40 pořád máš servery doma? Kolega říkal, že ten tvůj domácí server pořád běží. Máme na mysli to, že podobnou nabídku opravdu nikdo nenabízí. Otázka bezpečnosti je věc druhá. Nezlob se na mě, ale dát možnost uživatelům vypnout zálohování je opravdu šarlatanství. A to, že se honosíš tím, že tvůj hosting není pro BFU uživatele je už pak vrchol trapnosti a nasazuješ tím korunu.
  5. Kde jste na to přišel? Naše stránky jsou zabezpečeny SSL (​HTTPS) protokolem a jsou maximálně zabezpečeny.
  6. VPS Storage Před několika dny jsme využili díry na trhu a vtrhli jsme na trh s úplně novou nabídkou Storage VPS serverů, které mají grády. Za unikátní cenu 499,- Kč získáte virtuální server s 4x vCPU, 4096 MB RAM a především 500 GB vyhrazeným prostorem! Podobná nabídka je zcela bezkonkurenční. Nenabídne ji WEDOS, eXon ani nikdo jiný. Díky vlastnímu datovému centru na okraji Prahy ve skladových prostorech jsme schopni nabídnout opravdu profesionální službu. Navíc oproti konkurenčním cloudovým produktů všechny data zálohujeme každý den v 00:00 na servery do Francie! Nehrozí, že by se Vám na server někdo vloupal a vymazal Vám data. Rádi je obnovíme ze zálohy. Server VPS Storage se dá využít k mnoha účelům. Od úložiště dat až po rozjetí malého webhostingu. Pro tyto nadšence je připravena distribuce ISPConfig díky, které si můžou vytvořit vlastní webhosting a prodávat ho za své ceny. Nyní ke každému serveru nabízímeme úplně zdarma managed zákaznickou podporu. Užijte si managed VPS za úžasné ceny!
  7. Já svůj pracovní mail nevyužívám už od ledna. Kde jsi na to prosím přišel? Můžeš to zkusit pracovní mail nefunguje. To, že jsem si ho nestihl změnit neznáme, že existuje :-). U PIPNI už vážně nejsem.
  8. U PIPNI nejsem technik, dříve jsem dělal pouze podporu stejně jako kolega.
  9. Wláďo, ale tohle si trošku nevychytal. My se za to vlákno nestydíme. Mohli jsme udělat pár věcí lépe, ale přesto se za něho nestydíme. Jestli chceš určitě si u nás můžeš VPS SSD otestovat a vyzkoušej ho. Myslíme, že budeš spokojený.
  10. To co říkáte je sice pravda, ale realita je zcela jinde. A rád bych uvedl všechny věci na pravou míru vCPU i RAM jsou pro zákazníka plně vyhrazeny. Můžete se klidně zeptat našich zákazníků, nebo si u nás založit bezplatné SSD VPS (pro test infrastruktury na 14 dní zdarma). Na svém VPS si následně můžete vše libovolně otestovat. Ohledně konektivity. VPS jsou připojeny do Internetu 150 Mbps obousměrnou rychlostí. Agregace je 1:10. S čistým svědomím, ale mohu konstatovat, že s konektivitou nemáme žádné problémy. Nedávno jsme zapojili peering bod do sítě SuperNetwork a v budování naší sítě stále pokračujeme. Neustále něco modernizujeme. Rádi bychom Vám poděkovali za informaci ohledně podmínek, zapasal jsem si to jako úkol pokusím se s tím něco udělat. Ještě jednou moc díky. Kdybyste měl další otázky či dotazy neváhejte se na nás opět obrátit.
  11. Nemusíte mít strach. Jedná se o problém s předáváním IP adres z ProxyServeru. Problém je již vyřešen.
  12. Garance výkonu je 100%. Veškeré virtuální CPU i RAM je plně vyhrazena pro zákazníka. Společnost byla založena na matku z interních důvodů. Nyní už se chystá přepis. Nemusíš být nervózní :-) Za tým BUBOCloud.cz, Jakub
  13. Můžu se zeptat co přesně máte na mysli?
  14. Máme na Lupě krásné téma, ale skutečnost je jiná. Fotky datového centra uvedené v místní diskuzi jsou staré už několik měsíců. Během této doby jsme nasadili speciální podlohu a připojili 13 TB diskové pole. OpenVZ je pro většinu našich zákazníků přivětivou distribucí.
×
×
  • Create New...