Jump to content
Geekforum.cz

Richard Závodný

Uživatel
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Richard Závodný

  1. Takže konečně se nám rozbíha vývoj aplikace pro mobilní zařízení. V plánu jsou operační systémy Android, Windows Phone, iOS, Firefox OS. Taky začínáme psát API.
  2. To odysey: Tak bezpečnost aplikace je věc jedna. Nicméně chceme úřadům (např. NSA a jiným sledovacím služby) zamezit přístupu k uživatelským datům. Jak to udělat je věc druhá, jedna možnost je umísťit server/y do nově vzniklého Liberlandu, nebo koupit loď zakotvit ji v mezinárodních vodách Co se týče přístupu k datům ze strany nás (vývojářů) tak ve fázi hlavního vývoje bude mít přístup k uživatelským datům každý vývojář. Po ukončení vývoje bude mít k datům jen omezený počet lidí.
  3. Tak jsem to taky viděl :-) Dá se na to podívat ale je to takovej film na kterej se stačí podívat jednou a stačí.
  4. 3. Logo posunu kousíček doprava tak stejně menu doleva. Content zmenšovat nebudu vypadá to hrozně s tím bílým místem okolo..
  5. Mně příjde čitelný dost ale zvýším kontrast fotky aby byl více čitelný Dobře opravím Nechápu.. Jsem si vědomý pracuji na tom Zkusím při rolování menu zmenšít aby nezakrývalo až takovou plochu jako zabírá To tam je jen vzhledově, Může posloužit jako odkaz. :-)
  6. Jo to já vím, problém je že já si na ty HTML5 Elementy neumím zvyknout a těžko se mi na ně zvyká.
  7. No menu není řešený ul, li ale je to ostylovaný div. Opravím
  8. Ok, verze se zafixovaným menu je tady.. První preview odkaz nefunguje.. A ke stažení to je tady.. Toho 404 Erroru si nevšímejte
  9. Díky, menu jsem zafixované měl ale když jsem to ladil v konzoli firefoxu tak mi to zbytečně zabíralo místo a vadilo tam.. Dám ho zpátky
  10. Díky, je tam font-awesome který jsem chtěl použít a nakonec nepoužil akorát jsem jej neodstranil. Ne, žádný framework tam není :-)
  11. Zdravím , Včera jsem dokončil a doladil šablonu na které makám asi necelý týden. Kdyby měl někdo zájem tak si ji může stáhnout tady(ulož.to) Jinak prosím o zanechání textu napravo v patičce a také toho odkazu co tam je, šablonu samozřejmně můžete upravit jak je libo. Taky prosím o vaše postřehy a nápady co mám ve své budoucí tvorbě vylepšit nebo jestli s ní mám rovnou praštit Málem bych zapomněl je tam také PSDčko a v něm je nadesignovaný slider ze kterého jsem upustil. jo a preview šablony je tady http://maosoft.org/templates/redfolio/
  12. Díky.. Něco vypracuji dobrý nápad. Nemyslím si že to zahodíme.. Už jsme jednu verzi měli hotovou a děláme od začátku.
  13. Ták, makáme na PeopleGuild ;)

  14. Díky za přivítání Tady máš přihlašovací údaje: Mail: [email protected] Pass: Geekforum Znova upozorňuji že není hotovo a že na vývoji pracuje, ovšem chceme vědět zda má cenu se tím zaobírat dál
  15. Formulář takhle je záměrně.. Ovšem díky S tím Firefoxem nevím.. Mně jede v pohodě ve všech nejpoužívanějších prohlížečích.
  16. Zdravím.. Už delší dobu já, Michal Vašíček a další 2 vývojáři pracujeme na sociální síti. Rádi bychom z toho vytvořili něco funkčního. Ve zkratce - PG je chytrá anonymní sociální síť, která udělá informace přehlednějšími. Naše plány jsou v tom, co ostatní sítě nedokáží. Třeba takový nejpoužívanější FB vám neumožní si nastavit, kdo co ve vašem profilu uvidí. To my vám tu možnost dáme. Dále je třeba takovým největším cílem syntax highliter - jak v chatu, tak v normálních příspěvcích. Potom třeba při najetí na odborný výraz (opět veškerý uživatelský obsah) jeho stručný popis z wiki. A tuna dalších. To jsou ale jen plány, a to tu rozebírat nechci. V tomto topicu bych rád získával zpětnou vazbu jak kódu, tak vzhledu. Co by šlo udělat líp, co je na tom špatné a co radši vůbec nevypouštět do světa. To, co dokončíme sem dáme a budem rádi za jakýkoliv názor. Jak negativní, tak pozitivní. Zaregistrovat se a zkoušet to málo z JS, co zatím máme můžete na PeopleGuild - my jdeme pokračovat ve vývoji ;-) Ještě chci upozornit že naše děťátko není zcela hotové a nedoladěné ovšem už teď vám to předhazujeme ke kritice ať víme co si o tom svět myslí ;-)
×
×
  • Create New...