Jump to content
Geekforum.cz

Impulse

Uživatel
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Impulse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Především budeme zakládat na "kouzlu" serveru. Tím myslím , že všechny servery začnou a časem ztratí to kouzlo díky kterému ze začátku mají lidi , ale pak ten pocit z té hry prostě vymizí změnou serveru..např. změna chování GM vůči hráčům , lidský faktor , pracovní morálka , špatný kolektiv , moc bugů , nehratelnost , atd. Chtěly by jsme věnovat hodně času zrovna tomuto problému. Dále , přizpůsobení originálu , některé servery ať už high rate nebo blizzlike se ne až tak úplně drží originálu jako je např. DF a řeší to třeba nabíráním přes channel a teleportérem. Toto je taky jeden z faktorů napsaných výše. Další věc , "hratelnost". Lidi po nějaké době dodělají maximální gear daného stylu (PVP/PVE) a jediné co jim zbývá je buď založit nový char , nudit se nebo pracovat na jiném stylu hry. Neříkám tím že chceme mít custom itemy nebo něco podobného , ale určitě nejaké věci které prodlouží a umožní větší zábavu ve hře. Samozřejmě se dá prorazit vždy když je ochota a dobrý team.
  2. Uvědomuji si , že to možná není nejlepší místo na hledání , ale jak se říká ... náhoda je blbec. Chtěli jsme to zkusit a třeba později nějaký zájem bude. Podle majitele finanční odměna nejde přesněji určit , jedná se o sumu kterou bude server vydělávat a podle které se bude platit.
  3. Zdravím uživatele Geekforum. Chtěl bych vám představit nový project který se chystáme rozjet s velkou nadějí pod jménem Darkcage-wow. Jedná se o Cataclysm Server který pojede na patch 4.3.4 , jméno serveru který půjde později pod portál se bude jmenovat Sindragos. Osobně do Serveru vkládáme velké naděje , jelikož se jedná o jeden z nejnovějších datadisků a tak o něj bude velká poptávka na nejen České nebo Slovenské scéně ale i v zahraničí . Dále máme v plánu rozjet další online hry jako je např. žádaný Minecraft nebo jiné Online hry všech žánrů. ]Informace : - Jak už jsem psal výše , jedná se o patch 4.3.4 na který už přešla většina serverů a tak je blbost zůstávat na starém (4.0.6). - Máme slušné jádro a DB (které samozřejmě obsahuje bugy). - Raty hodláme nastavit na 5x , nechceme z toho dělat fun ani blizzlike. - Na serveru pro zpříjemnění hry hráčům hodláme zpřístupnit teleportéra. - Custom itemy nebudou (myslím že to ani nemá smysl). - VIP systém. - Na web designu se právě pracuje. Představení serveru máme za sebou a tak bych vám chtěl nabídnout posty které na serveru máme zatím volné nebo hledáme. Hledáme : - 2 schopné SQL developery kteří už nějakou tu zkušenost mají , v DB bude hodně chyb které se budou muset opravit. - 2 C++ programátory kterým bude kreativita jen podporována. - Eventery se smyslem pro humor a s lehkostí se kterou budou dělat úžasné eventy. - GM kteří budou kontrolovat svět wow od hackerů až po bugery. - CM (Chat Master) pro klidné channely. Co musíte splňovat pro členství v teamu ? : - 1. Věk alespoň 16 let (u Eventerů se můžeme dohodnout na 15 let). - 2. Nějakou zkušenost s GM prací / Developingem. - 3. Zdravý rozum , chceme mít v teamu pořádek. - 4. Nebýt agresivní povahy viz. bod 3. - 5. Schopnost teamové spolupráce. Nabízíme : - Naprosté zasvědcení do projectu a jeho budoucnosti. - Volnost kreativitě. - Členové teamu budou mít finanční odměny (až se server rozjede) nebo odměny v podobě VIP ingame. - Čas na vlastní užití ze hry na play charech (samozřejmě ne 24/7). - Teamovou spolupráci. - Dobrý pocit z dobře odvedené práce - Příjemnou spolupráci. - Zkušenosti. Pro bližší informace mi napište do PM nebo majiteli na skype. Kontakt : Skype : Harokk Na webu se pracuje , omlouváme se za "nezveřejnění". Děkuji za pozornost , s pozdravem , Sindragos Team.
×
×
  • Create New...