Jump to content
Geekforum.cz

Mubby

Uživatel
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

920 profile views

Mubby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Upraveno, upraveno (zpřehledněno resp. nyní to je na 2 kategorie - doporučené a ostatní). Nevím o čem to píšete ale dobře a díky za tipy .
  2. Takové účty manuálně blokujeme , ale přidám do registrace že se zkontrolují MX záznamy na zadané domény zda existují . Kredit systém si myslím že je fajn, protože člověk platí pouze za to, co využívá, takže pokud server po 2 týdnech zruší a dobíjel si na měsíc tak ty kredity na 2 týdny mi zůstanou .
  3. Zdravím , v pořádku, zcela to chápu a v bubo jsem taky věřil . Fungujeme od února - ale to pouze pro naše známé a přátele a 23.04.2016 jsme zakoupili doménu a rozhodli jsme se že tento projekt budeme myslet vážně a začalo něco jako ßeta testování . 01.08.2016 jsme se rozhodli že to spustíme oficiálně a hodnocení na stránce jsou realná co nám zákazníci opravdu napsali (na požádání) . FB Stránky jsem již vytvářel ale ještě nebylo nikam přidáno tlačítko "To se mi líbí", takže to v brzkých dnech uděláme. Je pravdou že jsme celkem mladý ale myslím si že jsme připraveni, tento obor nás baví (jsme studenti SŠ oboru IT-4) a pracujeme v tomto oboru několik let (začalo to na pipni s tarifem free - vytváření herních serverů a po nějakém čase a získání zkušeností poskytování herních serverů..).
  4. BestCloud.cz Rád bych Vám představil nově vytvoření VPS hosting nesoucí jméno BestCloud.cz . Našim cílem je nabídnout příznivou cenu a vysokou kvalitu služeb. Po několikaměsíčním testování a vyvíjení jsme rozhodli že budeme nabízet pouze jeden tarif. Za pouhých 150,- Kč/měs. nabízíme totiž 2GB RAM, 2x 1.7Ghz CPU, 60GB diskového prostoru. Ke každému VPS je přidělena jedna IPv4 adresa. Administrace na kreditové bázi. Pokud Vám některé parametry VPS nestačily, můžete použít doplňky, například si na 2 hodiny zdarma zdvojnásobit výkon CPU, nebo trvale za 50Kč/měsíc. Taktéž si lze zakoupit za 25Kč/měsíc navýšení diskového prostoru o 60GB. https://www.bestcloud.cz Testy dle tohoto threadu: https://geekforum.cz...-je-vas-server/
×
×
  • Create New...