Jump to content
Geekforum.cz

Jan Ptáček

Uživatel
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jan Ptáček's Achievements

  1. Affiliate program Wellmall.cz a Wellmall.sk Wellmall, e-shop s mnohaletou tradicí na českém a slovenském trhu, nabízí široké spektrum koupelnového vybavení s rychlou dodací lhůtou a vysokou spokojeností zákazníků. Jde o ideální affiliate program #czaffil #skaffil pro weby věnující se vybavení segmentu home a decor, stavebnictví, ale také pro recenzní weby. Provize Nadstandardní provize 8 % Délka cookies 30 dní K dispozici XML feed (Heureka) Bannery Možnost článků Přihlásit do affiliate programu se můžete zde https://partner.wellmall.cz/.
  2. Programy ve správě Affilman.cz
  3. Já si nemyslím nic. Je to nemilé, ale stejně jako zdražení másla, nebo piva se tím rozhodně nemíním nijak trápit.
  4. Zdravím affiláci, eRetail je sice menší affiliate síť, ale najdete v ní několik desítek prověřených a dlouhodobých affiliate programů z různých segmentů. Přehled programů naleznete zde: https://eretail.cz/ Vybrané affiliate programy Marimex.cz - provize 4 % (bazény, trampolíny, infrasauny) Sevt.cz - 8 % (papirnictví, knihy, hračky) Albatrosmedia.cz - 8 % (knihy) Rajce.net - až 35 % !!! (fotoprodukty) a další REGISTROVAT SE DO SÍTĚ Pokud máte k síti, nebo programům, pište na [email protected].
  5. POZOR - NOVĚ TENTO AFFILIATE PROGRAM NAJDETE V SÍTI EHUB - https://ehub.cz/ba639bf2-urbanstore-cz a https://ehub.cz/2a5da765-urbanstore-sk Zdravím parťáci, dovolte mi představit známý a zavedený eshop s módou Urbanstore.cz a Urbanstore.sk, který má také vlastní affiliate program. Základní informace Provize: 13 % (pro CZ i SK) Cookies: 30 dní přes 15 000 produktů průměrná objednávka 1250 Kč každý týden speciální akce K dispozici jsou bannery XML Feed (pro CZ i SK) textové odkazy slevové kupony Více informací a REGISTRACE zde: https://pm.ehub.cz/user/ Co si o tomto affiliate programu myslíte? Zaujal vás? Případně se ptejte, pokud by vás k tomuto programu cokoliv napadlo. Díky a hodně konverzí Honza
×
×
  • Create New...