Jump to content
Geekforum.cz

LMRig

HW Helper
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

LMRig last won the day on January 18 2021

LMRig had the most liked content!

About LMRig

  • Birthday 10/21/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    GF, moto, PC (HW, OC)

Contact Methods

  • Skype
    Na vyžádání

Recent Profile Visitors

2,592 profile views
  1. Ahoj, zkusím to i tady, nenašel by se někdo, kdo zvládá dobře PHP a dokázal by upravit/udělat template na fakturu ve WooCommerce? Je tam jeden Simple a dle něj se to prý dá, když člověk zvládá PHP. Nebo mě aspoň navést pár řádkami kódu, jak docílit přidání dvou dalších parametrů do faktury. Díky.
  2. Ale ne, na webtrhu jste se o něčem bavili, co se týče domén a hostingu, já to tak nějak pochopil, že taky nabizíš. A o tom WP Hosting jsem se ptal, jestli na web s wordpressem je stále WP Hosting (dříve tomu tak bylo) jeden z nejlevnějších a přitom ok.
  3. Aha, to jsem asi špatně pochopil z toho příspěvku. Platí stále že pro wordpress ideálně WP Hosting?
  4. Superfaktura se platí po propojení s jejich webem. Stejně jako iDoklad, Fakturoid a nevím co ještě. Ono jich je tam hodně free, ale chybí právě ta daň. Edit: Ještě jsem se tam dočetl, že nabízíš doménu i s hostingem?
  5. Ahoj, dlouho jsme se "neviděli" . Občas to tu zkouknu, ale teď jsem projížděl webtrh fórum a narazil jsem tam na Wladdass-e, tak mě napadlo zeptat se ještě tady. Prošel jsem snad úplně všechny pluginy na faktury a nenašel nic, co by plátci DPH umožnilo vložit do faktury vše potřebné, nejvíc je asi problém daň na každém řádku se zbožím a základ daně. Neví někdo o něčem free nebo s lifetime licencí? Díky moc. PS: to byl vtip - Wladass* , líbil se mi příspěvek o Waldassovi
  6. LMRig

    Web pro OC

    Nechtěl jsem, ale ten blackfyre je prostě dokonalý, ovšem upustil jsem od něho, protože i když jsem nahrál HTML verzi, nic tam vlastně nefungovalo, protože je to všechno dělané hlavně na ten WP a jen to, že bych měl každou změnu dělat ve všech stránkách, co ten web má, to mi stačilo na to, abych se na něj vykašlal :-D . A u WP se zase dost blbě něco upravuje, protože je to přes pluginy a hodně věcí tam prostě nezměním. Pokud bys tam tedy něco měl, hodila by se mi ukázka :-) .
  7. LMRig

    Web pro OC

    Jo, zkusím asi Blackfyre.
  8. LMRig

    Web pro OC

    Zdravím, chtěl jsem se tu optat, zda někdo neví o nějakém free templatu nebo se někomu někde neválí nějaký web, který by se hodil jako takový soukromý web o taktování?
  9. Assassins Creed 3 https://club.ubisoft.com/cs-CZ/ubi30
  10. Já to myslel k hodnocení prodejce, aby bylo vidět, že si ho nedal sám ten prodejce.
  11. Nechybí tam to nejdůležitější? Komentáře k prodejci? Samozřejmě s nějakou ochranou proti psaní komentářů samotným prodejcem - bazoš má třeba část IP u příspěvku. Možná by pomohla i kontrola emailu pro potvrzení ≠ jako onoho prodejce. Jinak mi ještě přijde, že kromě vyhledávání a loga, má všechno strašně velké písmo a je to jako jedna velká stránka a trochu se v tom ztrácím. Méně důležité věci bych dal menší. K funkcím - přidal bych kolonku poštovné, jak máš modré Cena, tak pod to povinnost zadat poštovné, které se zobrazí pod tím, když to bude osobně, tak buď 0 nebo nápis Osobně. Nejlépe i záruka, případně stav - klidně až v rozkliknutém inzerátu - také povinně. Dál by určitě v seznamu inzerátů měla být minimálně lokace, odkud je prodejce/zboží. Tunning přepiš na Tuning . Tohodle se nemůžu zbavit: https://i.gyazo.com/...a2f8a66069a.png Možnost přehazovat již nahrané obrázky by se taky hodila (aby to bylo lepší jak bazoš), když jsem to zkusil, objevilo se právě okno ze screenu. Dál pak toto: https://i.gyazo.com/3bb1fff29f4bc4f6a84ecee1f2ff6137.png Nějaký název se slovem PC a bazar nebo tak nebyl volný? Myslím, že by se to líp ujalo a vyhledávalo.
  12. Pokud by se jednalo o velké projekty např. i s CADem, tak se dá na ebay.de pořídit repasovaný workstation, kde jsou ty xeony dva + quadro za nějakých 10000,- .
  13. Je to i7 bez pár instrukcí, integrovaného grafického jádra a pár MHz dolu. Běžně doporučovaný (co se týká Haswellu).
  14. https://www.czc.cz/ec7rc1jca2ikqalpoc0484ip2b/seznam Windows na aukru/ebay za 250/150Kč.
×
×
  • Create New...